Skapa.blogg.se

Map of Middle Earth

Sagan om Ringen karta. Blev inspirerad från rpf-forum. Utförande: A4 med kartan, sprayflaska med kaffe för gammal effekt. Eldad runt  kanterna. Jag föråldrade även en av ramarna med gott resultat.


Fallout Dude

Jag skrev ut denna figur från spelserien Fallout. Men den fick ligga länge. Nu är den klar, lite slarv, men det blev i alla fall inte soptunnan.

Pepakura. Lim. Sax. Och lite envishet.

Hemmagjord Gokart

Stålram som nu i efterhand var på tok för tung, men stabil iaf. Motorsågsmotor med utväxlingsaxel. Styr med fötterna. Gasa med högerhanden, gashandtag gjord av cykelbromshandtag. Bilstol. Broms? Nope.

Hemmagjord Bilsimulator

Ram i trä. Fyra data högtalare (två fram, två bak). Urgröpt barnstol i frigolit. 17" tjock tv. Dator eller xbox beroende på spel. Ratt och pedaler.

Lill-killen som spelar var för kort, därför når han inte ner till pedalerna OCH stolen ligger på ett par lådor. Stolen passar en normalstor vuxen också.

Hemmagjord Boombox

Jag har aldrig sagt att jag skapar underverk. Men detta är en boombox skapad av högtalare, bilstereo och rem från väska.

Gif animerat

Gif animationer. tecknat/skannat/animerat

Turbo Bizarro

Ett projekt jag gjorde bestod av en webserie. En blandning av experiment och idiotiska äventyr. Plus en fet hemsida.

turbo bizarro

Pepakura Papercraft

Hittade detta av en slump. Men det är modeller man hittar på internet, skriver ut på vanlig A4, klipper och limmar ihop.Länktips:
www.papercraftparadise.blogspot.com
www.cubeecraft.com
www.papercraftmuseum.comJag har många fler skapelser. Men det här får duga just nu. (grön text? wtf!)
www.papercraftmuseum.com

Välkommen till bloggen om skapande!

Hej och Välkommen till bloggen om skapande! Jag har hela tiden olika projekt där jag skapar. Det är på tiden att jag delar med mig!Allt går i perioder i mitt liv. Skapande av tex tavlor, film, gokart, seriebok, osv är alla perioder, olika långa från vecka till år.


Blipp Blopp Comic filmnerd.blogg.se
RSS 2.0